Kultuurikeskuses Lindakivi toimus 10. hariduslike erivajadustega laste muusikafestival „Vikerkaar“

0

Eile, 10. aprillil toimus Kultuurikeskuses Lindakivi hariduslike erivajadustega laste muusikafestival „Vikerkaar“. Festivalist võtsid osa erivajadustega lapsed erinevatest Tallinna õppeasutustest. Sellel aastal tähistab festival oma 10. sünnipäeva.

„Mul on hea meel, et Lasnamäel juba kümme aastat järjest toimub nii vajalik festival. See annab erivajadustega lastele võimaluse näidata oma oskusi ning esineda suurel laval. Ma tänan festivali eestvedajaid ning loodan, et nad jätkavad selle algatusega veel mitmeid aastaid ning linnaosavalitsus seda ka tulevikus toetab,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Eile, 10. aprillil Kultuurikeskuses Lindakivi toimus muusikafestival „Vikerkaar“, mis on mõeldud hariduslike erivajadustega lastele. Festivalis võtsid osa lapsed erinevatest Tallinna linna õppeasutustest. Sellel aastal tähistab festival oma 10. sünnipäeva.

“Kümme aastat tagasi otsustasime algatada uue ettevõtmise – muusikafestivali “Vikerkaar”, kuhu kutsusime esinema lapsed Lasnamäe erirühmadest ja -klassidest. Aastatega on festivaliga liitunud õpetajad ja lapsed teistest Tallinna linnaosadest ja sellest on kujunenud juba ülelinnaline sündmus. Tänan tublisid esinejaid ja nende juhendajaid toreda kontserdi eest “ sõnas Tallinna Lindakivi Lasteaia direktor Tamara Krõssina.

Festivalist võtsid osa lapsed Tallinna Lindakivi Lasteaiast, Tallinna Liikuri Lasteaiast, Tallinna Arbu Lasteaiast, Tallinna Linnamäe Lasteaiast, Tallinna Ülemiste Lasteaiast, Tallinna Järveotsa Lasteaiast, Tallinna Muhu Lasteaiast, Tallinna Lasteaiast Kajakas, Tallinna Mustakivi Lasteaiast ning Tallinna Kadaka Põhikoolist.

Kommentaarid: