Juba sellel reedel saab Lasnamäel näha tasuta lasteetendus „Võluri tütar”

0

Reedel, 16. veebruaril kell 18 toimub Lindakivi Kultuurikeskuses tasuta lasteetendus “Võluri tütar”. Üritus on eelregistreerimisega. Etendus toimub eesti keeles.

„Meie eesmärk on pakkuda oma elanikele, kaasa arvatud väikestele, kvaliteetset vaba aja veetmise võimalust. Etendusele on veel vabu kohti ning siiralt soovitan kasutada võimalust ja minna seda vaatama,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Reedel, 16. veebruaril kell 18 toimub Lindakivi Kultuurikeskuses (J. Koorti 22) eestikeelne lasteetendus „Võluri tütar”. Etenduse pikkus on orienteeruvalt 1 tund ning oodatud on lapsed alates 2. kuni 8. eluaastani.

„Võluri tütar” on nukuetendus teistsugustest inimestest. Väike tüdruk, kelle nimi on Mannu ja kes armastab oma kodu kõrval pargis istuda ja elu üle mõtiskleda, tutvub salapärase ja teistsuguse olendiga. Sellest hetkest saab alguse omamoodi seiklus nii Mannu kui ka paljude teiste selle loo tegelaste jaoks.

Üritusel osalemiseks on vajalik eelregistreerida, mida saab teha telefoninumbril: 645 7700 või läbi interneti lingil: https://forms.gle/b4SCct5dt3Z4Zb2q6. Iga osaleja sh lapsed on tarvis ükshaaval registreerida. 

Kommentaarid: