Lasnamäe Linnaosa Valitsus jagab korteriühistutele 106 Eesti Vabariigi lippu

0

Juba järgmisel nädalal tähistame Eesti Vabariigi 106. sünnipäeva. Lasnamäe Linnaosa Valitsus pakub korteriühistutele võimalust uuendada oma sinimustvalgeid riigilippe.

“Korraldame seda aktsiooni juba mitmendat aastat järjest ning mul on hea meel, et see läheb korteriühistutele korda. Meie tingimustes õuelipud ei kesta kaua. Vabariigi aastapäev on hea põhjus vana lippu uue vastu välja vahetada ning luua koos meeldejääva ja piduliku atmosfääri, väljendades oma kiindumust kodumaa vastu,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko.

Järgmisel nädalal jagab Lasnamäe Linnaosa Valitsus korteriühistutele Eesti Vabariigi lippe. Kokku läheb jagamisele 106 lippu.  Riigilipu saamiseks tuleb eelregistreerida. Soovi avaldamiseks tuleb täita vorm: www.ibit.ly/f4A78. Lippude arv on piiratud. Registreeritud korteriühistu esindajad saavad tasuta lippe kätte alates 19. veebruarist kuni 23. veebruarini tööajal Lasnamäe Linnaosa Valitsuse hoones (Pallasti tn 54). Kohale jõudes tuleb minna infolauda, kus kontrollitakse registreerimislehe alusel andmeid ning väljastatakse lipp. 

Lasnamäe Linnaosa Valitsuse lahtiolekuajad:

  •       Esmaspäev: 8.15–18.00
  •       Teisipäev, Kolmapäev, Neljapäev: 8.15–17.00
  •       Reede: 8.15–16.00

Eesti riigilipu heiskamine majadel on kohustuslik kolmel korral aastas:

  •       Vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril;
  •       Võidupühal, 23. juunil;
  •       Iseseisvuse taastamise päeval, 20. augustil.

Rõhutame, et riigilipu saamiseks on vajalik eelnev registreerimine. Lippude arv on piiratud. Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub kõiki korteriühistuid aktiivselt osalema. Üheskoos loome meeldejääva sünnipäeva atmosfääri.

Kommentaarid: