Remondikuuri läbiv Lasnamäe Ökosaun avatakse 20. septembril

0

Lasnamäe Ökosaunas toimuvad remonttööd kuni 20. septembrini. Viiakse läbi plaatimistööd saunaruumides nii põrandatel kui seintel. Uuendatakse puidust istmeid eesruumides ja leiliruumis. Lisaks vahetatakse välja lae paneelid.  Praeguseks on läbi viidud ventilatsiooni süsteemide audit.

„Lasnamäe Ökosaun avati 2015. aastal ning kuna ta on elanike seas populaarne, on 7 aastaga osa inventarist amortiseerunud. Soovime pakkuda elanikele kvaliteetset teenust ning seetõttu teeme sel aastal põhjaliku remonti, millega seoses on saun kinni natuke rohkem kui tavapäraselt. Palume vabandust ebamugavuste pärast,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Pae 19-2 asuv Lasnamäe Ökosaun avatakse 20. septembril. Seni saavad kõik saunasõbrad käia teistes linnaosades asuvates Tallinna linnale kuuluvates saunades. Nimetatud saunad asuvad aadressidel: Raua 23, Valdeku 13, Tuulemaa 6 ja Külmallika 15a.

Lasnamäe linnaosa saun on saanud populaarseks lõõgastumiskohaks mitte ainult eakatele, vaid ka noorematele inimestele. 

Tegemist on omanäolise saunaga terves Tallinna linnaruumis. Lasnamäe Sauna katuse all on eraldi meeste-ja eraldi naistesaun, tunnidušš ja kvalifitseeritud spetsialistidega ilusalong. Nii meeste-, kui naistesauna ruumides on kaks sauna: suur ja mõnus vihusaun ning hingamisteid tervendav aurusaun. Pärast korraliku leili on võimalus minna mugavate istepinkidega varustatud suletud väliterrassile, kuhu pääseb otse pesemisruumist – tõeliselt õige koht, kus lasta kehal lõõgastuda ja hingata värsket õhku.

Pesemisruum on varustatud duššide, istepinkide ja veekraanidega. Karastatud inimestele on aga pakkuda ekstreemdušši. Oma riideid iga saunaline saab hoida oma riietuskapis. Kogu saunakompleks on adapteeritud ka piiratud liikumisvõimega inimestele – avarad sissepääsud riietus-, wc- ja ka saunaruumidesse.

Kommentaarid: