Sikupilli Hoovikohvikute Päev tuleb taas!

0

Sel pühapäeval, 4. septembril toimub Sikupilli Hoovikohvikute Päev, kus kümned kohalikud elanikud pakuvad omatehtud hõrke toite koduhoovides.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus osaleb teist korda Hoovikohvikute Päeval. Kohvikus nimega „Nurrukohvik“ pakutakse seljankat seentega ja viineripirukaid.

„Kõik taolised kohalike elanike poolsed initsiatiivid ja ühised üritused ainult tugevdavad kogukonda. Lasnamäe Linnaosa Valitsus toetab hea meelega sarnaseid algatusi nii täna kui ka edaspidi,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Samas telgis toimetatakse koos  MTÜ Kassi Elu esindajatega. Toidu müügist saadud tuluga toetatakse Lasnamäe kassitoa tegevust. Linnaosavalitsuse telk  asub Killustiku 12a (endise Lasnamäe Sotsiaalkeskuse) maja ees. 

„Sel aastal müüvad meie varjupaiga vabatahtlikud Lasnamäe linnaosa valitsuse kohvikus mett, kuivatatud puuvilju ja käsitöö esemeid, et saaksime teenitud raha eest jätkata oma tööd kodutute kasside päästmisel.  Toetus on meile väga oluline, et oleks võimalik ravida ja hooldada oma neljajalgseid sõpru, sest ainult koos saame muuta maailma paremaks,“ ütles MTÜ Kassi Elu esindaja Aljona Meier.

Lisaks paarikümnele hoovikohvikule toimuvad päeva jooksul ekskursioonid, avastusmäng, rohevahetus ning muud põnevad tegevused.

Hoovikohvikute päeva korraldajad on Sikupilli asumi aktiivsed elanikud, kes soovivad teha kodukohas koos ühistegevusi ja selle kaudu pöörata tähelepanu piirkonna väärtustele. Projekti toetab Lasnamäe Linnaosa Valitsus.

Hoovikohvikute Päev toimub kella 12-16. Hoovikohvikutes arveldatakse sularahas!

Kommentaarid: