Lasnamäel saavad noored võtta osa erinevatest treeningutest ka juulikuus

0

Suvel saavad noored osaleda Lasnamäel mitmetel tasuta treeningutel. Lisaks on avalikuks kasutamiseks Lasnamäel avatud suvel kolme kooli staadionid.

„Koostöös ametitega ja teiste partneritega pakume aasta jooksul noortele erinevaid vaba aja veetmise võimalusi, mis on noorte jaoks vaheajal eriti olulised. Kes ei ole juunikuus veel treeningutele jõudnud, saab liituda juulikuus,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Kuni 31. augustini toimuvad Lasnamäel erinevad tasuta treeningud:

Korvpalli treeningud toimuvad esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 15.00-16.30 Tondiraba pargi väliväljakul.

Tõukeratta treeningud toimuvad teisipäeviti kell 14.00-15.00 Tondiraba pargis ja neljapäeviti kell 14.00-15.00 Tondiloo pargis (Kivila park). Treeningus osalemiseks on vajalik isikliku tõukeratta ja kiivri olemasolu.

Võrkpalli treeningud toimuvad teisipäeviti ja neljapäeviti kell 14.00-16.00 Tondiraba pargi väliväljakul.

Jalgpalli treeningud toimuvad esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 14.00-16.00 Tallinna Mahtra Põhikooli staadionil (Mahtra 60) ja teisipäeviti ja neljapäeviti kell 14.00-16.00 FC Ajaxi staadionil (Võidujooksu 8a).

Treeningute programm võib suve jooksul muutuda ja halva ilma korral võib treening ära jääda. Osalejad registreeritakse kohapeal.

Treeningud on korraldatud koostöös Tallinna Haridusameti, Tallinna Kultuuri- ja Spordiameti, Lasnamäe Noortekeskuse ja Lasnamäe Linnaosa Valitsusega.

Alates 13. juunist on Talllinna elanikele Lasnamäel avatud Tallinna Mahtra Põhikooli (Mahtra 60), Tallinna Läänemere Gümnaasiumi (Vormsi 3) ja Lasnamäe Gümnaasiumi (Pae 59)  staadionid, mida saavad kasutada kõik huvilised iga päev kell 8.00–21.00, v.a riigipühadel või kui staadion on välja renditud organiseeritud treeninguteks.

Lisaks on suvel avatud ka Lasnamäe Sportmängude Maja korvpalli ja rannavõrkpalli väljakud (Koorti 25).

Kommentaarid: