Noored on suvel abiks Lasnamäe korras hoidmisel

0

Eile alustasid Lasnamäel tööga 24 noort, vanuses 13-15 aastat, kes teevad kuni 5. juulini Lasnamäel haljastus- ja heakorratöid.

„Olen väga tänulik SA Õpilasmalevale, et saame nendega koostöös pakkuda noortele võimalusi esimeste tööalaste kogemuste saamiseks. Usun, et lisaks uutele kogemustele ja sõpradele tekitab haljastus- ja heakorratööde tegemine ka veelgi suuremat soovi enda kodukoha ümbrust puhtamana hoida,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Noortele tööde jagamisel arvestatakse vanusest tulenevate lisapiirangutega. Tööpäeva pikkus ei ületa 4 tundi ning noortele ei jagata selliseid tööülesandeid, mis oleksid õigusaktidest tulenevalt piiratud, keelatud või vastuolus heade kommetega.

Tööd tegemise kohtadeks on Seli mets, Martsa tn piirkond, Tondiraba tn 28, Paasiku mänguväljak, Priisle mänguväljak ja Rahu tee haljak.

Noorte töö on korraldatud Sihtasutuse Õpilasmalev ja Lasnamäe Linnaosa Valitsuse vahelise koostöö alusel.

Kommentaarid: