Veel kaks nädalat saab ennast registreerida kauplejaks Lasnamäe pirukafestivalile

0

30. juulil kell 11-15 toimub Pae pargis traditsiooniline Lasnamäe pirukafestival, kuhu oodatakse toredaid müüjaid, kes tunneksid rõõmu toidu valmistamisest ja müümisest.

 „Lasnamäe pirukafestival on traditsiooniline üritus, kuhu on oodatud kauplema eelkõige toitlustusettevõtjad ja eraisikud, kes sooviksid üritusel müüa pirukaid või värsket talukaupa. Soovime hoida ürituse fookust pirukatel, mõistame aga, et mõned ürituse külastajad sooviksid maitsta ka kergemaid toiduaineid ja seetõttu ootame, et festivalile tuleksid ka need müüjad, kes just värske söögipoolisega kaubelda soovivad,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Ürituse eesmärgiks on tutvustada linnaosas tegutsevaid söögikohti, kohalike inimeste gastronoomilisi oskusi ning mitmekesiseid rahvuskööke. Pirukafestival on alkoholivaba üritus.

Festivalil toimub kauplemine müügipileti alusel, mille väljastamist reguleerib Tallinna Linnavalitsuse 05.06.2019 korraldus number 786-k „Linnaosa valitsuse väljastatavate müügipiletite hinnad“: https://bit.ly/3PYb92L Müügipileti hind sõltub pakutava kauba liigist ja kauplemiskoha suurusest. Müügipilet väljastatakse üritusel osalejatele vastava avalduse alusel.

Kauplemiseks vaja minev inventar (sh elektrigeneraator) tuleb igal kauplejal iseseisvalt organiseerida.

Kauplemissoovist saab märku anda siin:

Registreerimislink ettevõtjatele: https://forms.gle/5nDfS2JT94Ub63DX7

Registreerimislink eraisikutele: https://forms.gle/ispsC19VmcnUE9s98

Registreerimise tähtaeg on 15.07.2022 23:59. Küsimuste tekkimisel palume pöörduda German Levenetsi poole: german.levenets@tallinnlv.ee, tel  5812 0785.

Kommentaarid: