Lasnamäe mänguväljakud ja liivakastid saavad üle 100 tonni liiva juurde

0

Värskenduskuuri läbib 32 mängukohta üle terve linnaosa.

„Kõik meie mänguväljakud on aktiivses kasutuses ning on paratamatus, et nad amortiseeruvad ning ajaga jääb liiva vähemaks. Minu jaoks on väga oluline, et lastel oleks meie linnaosa mänguväljakutel  turvaline ja meeldiv olla, seega püüame alati võimalikult kiiresti  vajalikke töid teostada,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. Linnaosa vanem märkis, et mõnedes hoovides on vaja liivakastidesse liiva juurde panna ning mõnele mänguväljaku alale liiva lisada turvalisuse tagamiseks.

Liiva tuuakse juurde mänguväljakutele, mis asuvad järgmistel aadressidel:

 • K. Kärberi 17, 22, 39a, 60a
 • Kalevipoja 12,
 • Kalevipoja põik 2,
 • Kihnu 1a,
 • Kivila 15, 22, 34,
 • Linnamäe tee 87,
 • Loitsu 2, 6,
 • Läänemere tee 45 ja 66,
 • Mahtra 12a, 26a, 42b ja 68a,
 • Pae pargi plats 1,
 • Paekaare 46,
 • Pikri 1 ja 3a,
 • Punane 33 ja 57,
 • Raadiku 3 ja 21,
 • Ussimäe tee 1d,
 • Vilisuu 13,
 • Virbi 20,
 • Võru 4,
 • Ümera 21a.

Kokku on tellitud 102 tonni liiva.

Tööde teostajaks on Atix OÜ. Tööde teostamise tähtaeg on augustikuu algus.

Mänguväljakute remonditöödega tegeleb linnaosavalitsus jooksvalt, tuginedes elanikelt saadud teabele ja linnaosavalitsuse poolt teostatavale järelevalvele. Juhul kui olete Lasnamäe linnaosa mänguväljakutel märganud katkisi või ohtlikke mänguvahendeid, palume anda sellest teada e-posti aadressil: lasnamae@tallinnlv.ee 

Kommentaarid: