Lasnamäel tähistatakse naistepäeva Amor Trio lugude kontserdiga

0

Lasnamäe linnaosavalitsus kutsub tasuta naistepäeva kontserdile, mis toimub 6. märtsil. Kontserdil esitletakse Amor Trio lugusid.

„Tänavusel Lasnamäe naistepäeva kontserdil astuvad publiku ette noored näitlejad ja muusikud, kes toovad kuulajateni legendaarse ansambli Amor Trio armastatud palad. Kontsert on küll tasuta, kuid soovi korral tasub pilet juba endale muretseda, kuna neid on saadaval piiratud koguses“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. 

Kontsert on tasuta, kuid selle külastamiseks on vaja piletit. Tasuta pileti saab Lasnamäe linnaosa valitsusest (Pallasti 54), Kultuurikeskusest Lindakivi (J. Koorti 22) või sotsiaalkeskusest (Punane 36). Piletite kogus on piiratud. Ühe inimese kätte antakse mitte enam kui kaks piletit korraga.

Amor Trio nimeline ansambel tegutses 1972. aastal ning koosnes väljapaistvatest näitlejatest: ansambli kuulusid Tõnis Rätsep, Lembit Ulfsak ja Juhan Viiding. Nüüd esitavad Amor Trio laule uued noored näitlejad – Tõnis Rätsepa õpilased Karmo Nigula, Ott Raidmets ja Kaspar Velberg, keda saadavad Jakob Teppo klaveril, Marten Altrov klarnetil ning Karl Madis Pennar kontrabassil.

Amor Trio kontsert toimub Lasnamäel pühapäeval, 6. märtsil algusega kell 15 Kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti 22). Kohapeal peab esitama COVID tõendi läbitud vaktsineerimiskuuri või läbipõetud haiguse kohta. 

Kommentaarid: