Lasnamäe korteriühistutele kingitakse iseseisvuspäevaks 104 Eesti lippu

0

Tähistamaks Eesti Vabariigi 104. aastapäeva kingib Lasnamäe linnaosavalitsus linnaosa korteriühistutele 104 sini-must-valget lippu.

„Lippu heiskamine lipupäevadel on iga majaomaniku kohustus, kuid pidevast kasutusest tingituna kulub lipp ära ja vajab iga paari aasta tagant väljavahetamist. Soovime vabariigi aastapäeva puhul kinkida Lasnamäe korteriühistutele 104 riigilippu. Soovitan oma soovi kirjapanemisega kiirustada, sest lippude arv on piiratud,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. 

Ühistutele kingitakse sobivas mõõdus sini-must-valged lipud, mis on ette nähtud välitingimustes kasutamiseks. Lipuvardaid koos lipuga ei kingita. Lippe jagatakse nobedatele ühistutele ning kui ühistusse kuulub rohkem kui üks kortermaja, siis jagamisel on ühele majale ette nähtud üks lipp. Lasnamäe korteriühistud saavad tasuta lipu saamise soovi registreerida siin

Lippe saab kätte 21.-23. veebruaril kell 15-19. Väljastamine toimub aadressil Vana-Kuuli 13, kust ühistutele jagatakse ka tasuta graniitkillustikku. 

Erinevalt lippudest pole killustiku saamiseks eelregistreerimist vaja. Puistematerjali saavad kõik äriregistris registreeritud Lasnamäe korteriühistud. Ühe kortermaja kohta on arvestatud kolm graniitkillustiku kotti ning üks kott kaalub 25 kg. 

Kommentaarid: