Lasnamäe lasteaiad tähistasid olümpiamängude algust tule süütamise ja spordivõistlusega

0

Tähistamaks Pekingis alanud taliolümpiamänge Lasnamäel, süüdati Ümera lasteaias olümpiatuli, mis kahe nädala vältel rändab läbi paarikümne linnaosa lasteaia. 

„Alanud taliolümpiamängudel saame Eesti sportlastele kaasa elada telepildi vahendusel, kuid see on ühtlasi ka tore põhjus laste seas sportimise propageerimiseks ja talispordi tutvustamiseks. Loodan, et juba lasteaiast kaasa antud spordipisik jääb inimestega terveks eluks,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus.  

Ümera lasteaia algatatud sündmusest võtab osa 20 Lasnamäe lasteaeda. Sündmuste käigus lapsed saavad tutvuda olümpiasümboolikaga ning talispordialadega ning igas osalevas lasteaias toimub teatejooks või muu spordiüritus.

Tõrvik sümboolse olümpiatulega rändab kahe nädala vältel ühest lasteaiast teise ning toob kaasa olümpiameeleolu. Täpsem ürituse formaat on seejuures iga lasteaia otsustada. Pidulik teatejooksu lõpuüritus toimub Tondiraba pargis 17. veebruaril. Lasnamäe olümpiatule teatejooksu ürituste sarjast võtab osa ligi 500 last.

Kommentaarid: