Tähesaju Kaksikute teine hoone sai nurgakivi

0

Täna sai nurgakivi Tähesaju Kaksikute teine hoone Lasnamäel. Kompleks valmib lõplikult tänavu juuni lõpus.

Tähesaju Kaksikud on multifunktsionaalsed kaubandus- ja kontorihooned. “Tähesaju Kaksikute puhul on eriline nende funktsionaalsus, kus lisaks kontori- ja kaubanduspindadele on ühtlasi olemas ka laopinnad. See tähendab, et ettevõtted saavad ühendada omavahel nii müügi, kontori kui ka laopinnad ja seda linnaruumis,” selgitas projektijuht Tomas Salamäe. “Kokkuvõttes tähendab erinevate pindade koospaiknemine kokkuhoidu ning võimalust säästa tööjõult ja kõrvalkuludelt.”

Teine nurgakivi saanud hoone on esimesega peaaegu identne. “Kaksikhooned moodustavad omamoodi maamärgi, tehes lihtsamaks ja selgemaks ka piirkonnas orienteerumise. Mõlema hoone plaan on sarnane – esimesel korrusel on rõhk neljameetriste lagedega LoftOffice äriruumidel. Teisel korrusel on büroo- ja teenindusruumid,” ütles Salamäe.

Hoone teisele korrusele tulevad minilaod. “Näeme, et piirkonnas on kinnisvara pidevas arengus ning lisaks elukondlikule kinnisvarale suureneb vajadus ka laopindade järele. Täna nurgakivi saanud Tähtsaju tee 9 hoones ongi võimalik rentida pinda minilaos nii eraisikutel kui ka ettevõtetel,” lisas Salamäe.

Mullu sügisel avatud esimeses hoones tegutsevad mitmed jae- ja hulgikaubanduse ettevõtted. “Et piirkond on hoogsalt arenemas, näitab ka suurte ettevõtete lisandumine äriparki. Lisaks sisustusele ja sporditarvetele leiab Tähesaju Kaksikutest ka spordiklubi ja hambakliiniku. Tugevate kaubamärkide koondumine tekitab sünergia, mis on kasulik ühtaegu nii firmadele kui keskust külastavatele klientidele,” on Tomas Salamäe kindel.

Restate koondab kolme ärikinnisvara ettevõtet – Restate Property Developers OÜ, Restate Property Advisors OÜ ja Restate Asset Management OÜ. Pikaajalise kogemusega ettevõtete arenduses on hetkel kaubandus-, kontori- ja laopindu enam kui 100 000 m² ulatuses.

Kommentaarid: