Lasnamäe vaktsineerimispunktis saab teha ka tõhustusdoosi

0

Lasnamäel Kultuurikeskuses Lindakivi jätkab tööd COVID-19 nõustamis- ja vaktsineerimispunkt. Kohapeal saab teha nii esmast kaitsesüsti kui ka tõhustusdoosi. Samuti võib spetsialisti käest vaktsiinide alast nõu küsida.

„Eelmisel nädalal alustanud nõustamis- ja vaktsineerimispunkt Kultuurikeskuses Lindakivi on osutunud populaarseks ning seal asus tööle täiendav meditsiinipersonal. Kutsun üles kõiki inimesi kasutama mugavat võimalust, et lasta end kodu lähedal vaktsineerida. Samuti tänan siinkohal kõiki, kes on ennast juba vaktsineerinud,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. 

Nõustamis- ja vaktsineerimispunkt Kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti 22) on avatud laupäeval ja pühapäeval kella 10–17 ning esmaspäevast reedeni kella 12–19. 

Vaktsineerida saavad kõik soovijad alates 12. eluaastast, kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument. Vaktsineerimiseks pakutakse kahedoosilisi Pfizer/BioNTech ja Moderna vaktsiine ning ühedoosilist Jansseni vaktsiini. Nõustamise ja vaktsineerimise teenust Kultuurikeskuses Lindakivi osutab ettevõte Eldred OÜ.

“Oluline on meeles pidada, et vaktsiini vajavad ka haiguse läbipõdenud inimesed ning optimaalne aeg selle tegemiseks on pool aastat pärast tervenemist. Samuti spetsialistid soovitavad teha ka tõhustusdoosi, kui vaktsineerimiskuuri lõpust on möödas kuus kuud. Ka see võimalus on Lindakivi vaktsineerimispunktis olemas,“ lisas Svet.

Kommentaarid: