Kolmapäeval saab Lasnamäel tasuta õigusabi

0

HUGO.legal õigusbüroo ja Tallinna linna eestvedamisel toimub Lasnamäel 10. novembril tasuta õigusnõustamine. 

„Kutsun Lasnamäe elanikke tasuta õigusnõustamisele, kus saab kvalifitseeritud nõu enamlevinud õigusalaste küsimuste või muredekorral. Palun arvestada, et nõustamine toimub eelregistreeritud inimestele ja peab end kirja panema,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Nõustamisel on võimalik tasuta õigusabi saada võlaõiguse, perekonnaõiguse, asjaõiguse, pärimisõiguse, tööõiguse, täitemenetlusõiguse, pankrotiõiguse ja korteriühistuõiguse õigusvaldkonda jäävate küsimuste osas. Samuti saab infopäeval teavet riigi toel osutatava soodustingimustel õigusabi ning edasiste nõustamisvõimaluste kohta.

Tasuta õigusabi annavad kvalifitseeritud spetsialistid. Õigusnõustajad annavad õigusabi eesti ja vene keeles. Nõustamisele saab eelregistreerida telefonil +372 688 0400. Nõustamisele lubatakse ainult eelnevalt registreeritud inimesed.

Nõustamine toimub kolmapäeval, 10. novembril kell 10.00-17.00 Lasnamäe Linnaosa Valitsuses (Pallasti 54). Siseruumis peab kandma maski.

Kommentaarid: