Tänasest Lasnamäel tiirutab vaktsineerimisbuss

0

Täna, 6. septembril alustab Lasnamäel taas tegevust vaktsineerimisbuss, kus saab ennast COVID-19 vastu vaktsineerida Moderna vaktsiiniga. Vaktsineerimisbuss peatub paarikümnes kohas üle terve linnaosa ning eelregistreerimine pole vajalik.

„Vaktsineerimine aitab vältida COVID-19 haiguse rasket põdemist ning pidurdab viiruse levikut. Soovime, et vaktsineerimine oleks võimalikult mugav ning seepärast kutsun Lasnamäe elanikke vaktsineerimisbussi, mis ligi neli nädalat kestva tuuri jooksul teeb ringi peale tervele meie linnaosale. Vaktsineerimisbussi esimene peatus saab täna olema Linnamäe Prisma ees,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Vaktsineerima on oodatud kõik Eesti elanikud alates 12. eluaastast. Täiskaitse saavutamiseks on väga oluline läbida kogu vaktsineerimiskuur ja mitte loobuda teisest kaitsesüstist. Teise kaitsesüsti aja ja koha saab teada esimese doosi tegemisel. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik. Vaktsineerimisele pääseb elava järjekorra alusel, kuid soovi korral on võimalik vaktsineerimisbussi eelnevalt registreerida ja aeg broneerida läbi digilugu.ee. Vaktsineerimisbuss tegutseb Lasnamäel koostöös Confido Meditsiinikeskusega.

Oma esimese peatuse teeb buss täna, 6. septembril hiljuti avatud Lasnamäe Prisma juures (Linnamäe tee 96). Homme, 7. septembril töötab buss Kärberi Keskuse ehk Selveri (Kärberi 20/20a) ees, 8. septembril Ümera Keskuse ehk Maxima XX ees (Laagna tee 80) ning 9. septembril Kultuurikeskuse Lindakivi tagusel platsil (J. Koorti 22). Reedel, 10. septembril on buss Maxima XXX ees (Linnamäe tee 57), laupäeval jõuab Tondiraba Jäähalli parklasse (Varraku 14) ning pühapäeval töötab Läänemere Keskuse ehk Selveri ees (Läänemere tee 28). Igal päeval ja kõigis asukohtades oodatakse vaktsineerima kl 11-19.

Vaktsineerimisbuss töötab Lasnamäel igapäevaselt alates 6. kuni 30. septembrini ja sõidab läbi pea kõik Lasnamäe asumid. Lasnamäe vaktsineerimisbussi graafikut ja peatuskohti näeb siit.

Lisainfo vaktsineerimise ja vaktsiinide kohta www.vaktsineeri.ee, telefonil 1247 (iga päev kell 8-20 eesti, vene ja inglise keeles) ja 6051529 (E-R kl 8-17).

Kommentaarid: