Lasnamäel arutatakse taas Mustakivi tee läbimurde keskkonnamõjude üle

0

Augustis toimusid Lasnamäel ja Pirital arutelud kahe linnaosa piiri peale plaanitava Mustakivi tee läbimurde rajamise keskkonnamõju hindamise programmi üle. Toimunud sündmused kujunesid elavaks ning tekitasid osalejates palju küsimusi, millele vastamiseks korraldatakse veel üks arutelu 16. septembril. 

„Mustakivi tee pikendus avaldaks märkimisväärset mõju piirkonna liiklusele ja kohalikule loodusele. On arusaadav, et peame töötama võimalike lahenduste ja pingete maandamise nimel ning selleks kutsun Lasnamäe ja Pirita elanikke veelkord arutelule, et üheskoos kitsaskohtade ja väljakutsete üle arutleda ja võimalikele küsimustele vastuseid otsida,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Tallinna linn kavandab Mustakivi tee pikenduse rajamist, see algaks Lasnamäe linnaosas Narva mnt ja Mustakivi tee ristmikult ning kulgeks kuni Kose teeni Pirita linnaosas. Kavandatava tee pikkus on 1,2 km.

Keskkonnamõju hindamise programmi ja seni toimunud arutelude materjalidega on võimalik tutvuda Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti veebilehel:  https://www.tallinn.ee/est/keskkond/Mustakivi-tee-pikenduse-rajamise-keskkonnamoju-hindamine 

Mustakivi tee pikenduse rajamise keskkonnamõju hindamise programmi avalik arutelu toimub 16. septembril kell 17.30Tallinna Läänemere Gümnaasiumis (Vormsi tn 3, 13913 Tallinn). Kohapeal toimub COVID tõendite kontroll (läbitud vaktsineerimiskuuri, haiguse läbipõdemise või negatiivse testi kohta) ning on võimalik teha tasuta kiirtesti.

Kommentaarid: