Lasnamäel alustatakse pikima jalakäijate puiestee rekonstrueerimist  

0

Esmaspäeval, 13. septembril algab Lasnamäel ühtse terviku moodustavate Saaremaa ja Moskva puiesteede taastusremont.

„Lasnamäe loovad puiesteed suurepäraseid võimalusi liikumaks nii jalgsi kui ka jalgrattaga, praktiliselt autodega kokku puutumata. Saaremaa ja Moskva puiesteede kõrvale jääb kuus lasteaeda ja lähedal asub kaks kooli ning hiljuti avatud Tondiraba park. Sellepärast peame puiesteede seisukorda äärmiselt oluliseks. Remonditud jalgteed pidi on inimestel mugavam ja turvalisem liikuda,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.  

Remondi käigus vahetatakse vana teekate Narva maanteest kuni Kivila tänavani mõlema puiestee kogu ulatuses. Puiesteed suletakse lõikude kaupa ja lühikeseks ajaks ning need on enamuse remondi ajast jalgsi läbitavad. Kohalikel palutakse remondi ajaks kannatlikkust varuda ning lastevanematel juhtida laste tähelepanu puiesteel ohutule liikumisele remondi ajal.

Saaremaa puiestee rekonstrueerimine on üks osa tänavu Lasnamäel toimuvast suurejoonelisest jalgteede taastamisest, mille käigus remonditakse üle 20 tänava. Remonditööd lõppevad oktoobris. Juba varem on remonditud Lindakivi ja Saarepiiga puiesteed.

Remonditöid teostab keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel AS TREF Nord.

Kommentaarid: