Laste ohutuspäevast Lasnamäel võttis osa ligi 600 koolieelikut 

0

Eile toimus Lasnamäe Spordikompleksi staadionil traditsiooniline lasteaedade ohutusalane teabepäev MINA OSKAN SEDA. Sündmuse käigus said lapsed said erinevaid elulisi ohutusalaseid teadmisi. 

„Liiklus- või tuleohutuse põhitõed peaks olema ka igale lapsele teada ning seepärast on oluline alustada nende tutvustamist lastele maast madalast. Lapsed on muidugi uudishimulikud, kuid ühekordsest sündmusest ei piisa ning seepärast andsime lasteaedadele kaasa õppematerjale uute teadmiste kinnitamiseks,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Anu Aus.  

Teabepäeval tulid lastega jutuks liiklusohutus (kuidas ohutult ületada ülekäigurada, tutvusid politseiautoga, said teada kiivri ja helkuri kandmise vajalikkusest), esmaabi, tuleohutus (suitsuandur, kuidas käituda tulekahju korral, kuidas kustutada tuld, tutvusid päästeautoga) ja ka näiteks suuhügieen.  

Mina oskan seda teabepäevast võttis osa 28 lasteaeda ning ligi 600 last vanuses 5-7 aastat ja 60 pedagoogi. Sündmuse galeriid näeb siit

Teabepäeva korraldas Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös Ida-Harju politseijaoskonna, Transpordiameti, Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti, Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi, Põhja päästekeskuse ja Lootuse Küla Päästeseltsi vabatahtlike päästjate ja Suukooliga. Üritust toetas Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet ja AS Tallinna Vesi.

Kommentaarid: