Tondiraba pargis algavad tasuta trennid ja ekskursioonid

0

Hiljuti avatud Tondiraba pargis toimuvad sel sügisel ratta- ja rulatreeningud, saab õppida parki paigutatud trenažööride kasutamist ning osaleda parki tutvustaval ekskursioonil.

„Linna mõistes unikaalse ja elurikka looduse kõrval pakub Tondiraba park ka väga palju sportimisvõimalusi erinevate alade harrastajatele. Teadupärast saab trennist kõige rohkem kasu siis, kui treenida hoolikalt ning kogenud juhendaja käe all. See aitab uute oskuste omandamisel ja traumade vältimisel,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Ratta- ja rulatreeningud toimuvad 10. septembrist kuni 31. oktoobrini:

* Reedeti kell 16.00-17.30: tõukeratta street style sõitmise treening
* Laupäeviti kell 14.00-15.30: Pumptrack’i töötuba
* Pühapäeviti kell 14.00-15.30: tõukerattas/rula/BMX’i park style sõitmise treening

Pühapäeviti tutvustab Tondiraba parki paigutatud trenažööre Eesti üks tuntumaid kulturiste ja treener Ott Kiivikas. Treeningud toimuvad pühapäeviti,19. septembrist kuni 31. oktoobrini kell 14.00-15.30 (10. oktoobril treeningut ei toimu). Trennid toimuvad korvpalliväljaku kõrval asuvas jõuvälilinnakus.

Lisaks treeningutele toimub sel nädalavahetusel Tondiraba pargis kaks jalutuskäiku, mille käigus üks pargi maastikuarhitektidest Merle Karro-Kalberg ja Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet tutvustavad parki ja räägivad selle unikaalsusest. Jalutuskäigud toimuvad reedel, 17. septembril algusega kl 17 ja laupäeval, 18. septembril algusega kl 12. Mõlemad jalutuskäigud toimuvad korraga eesti ja vene keeles ning eelregistreerimine pole vajalik. Kogunemiskoht on pargi sissepääsul, Tondiraba Jäähalli parkla kõrval.

Tondiraba pargis toimuvaid noortetreeninguid korraldavad Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet koos Lasnamäe Linnaosa Valitsuse ja Tallinna Haridusameti noorsootööosakonna mobiilsete noorsootöötajatega.

Kommentaarid: