Lasnamäe valib välja roheliseima rõdu

0

Juba teist aastat järjest korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus konkurssi, mille käigus valitakse ilusaimad lillede ja haljastusega kaunistatud Lasnamäe korterite rõdud. Kaunimatest rõdudest valmib ka fotonäitus, mida saab silmitseda Tähesaju Hortese aianduspoes.

„Rõdude haljastamine on üks moodus tuua loodus inimesele lähemale ning anda oma panus Tallinna kui rohelise linna arengusse. Mullu esimest korda toimunud konkursile laekunud tööd näitasid, kuivõrd maitsekas ja fantaasiarikas võib olla üks roheline rõdu ja kui palju annab see juurde linnaosa ilmele. Kutsun kõiki lasnamäelasi ka tänavu oma rõdusid kaunistama ja konkursist osa võtma,“ ütles linnaosa vanem Vladimir Svet.

Konkursil osalemiseks tuleb hiljemalt 6. septembriks saata pilt oma kaunistatud rõdust e-posti aadressile lasnamae@tallinnlv.ee, lisades oma nime, aadressi ja telefoninumbri. Kaunimad rõdud ja lodžad valib välja ala asjatundjates koosnev žürii.

Auhinnatseremoonia ja konkursi käigus välja sõelatud fotode näitus toimub septembrikuu keskpaigas Lasnamäe Hortese poe klaaspaviljonis.

Eelmise aasta võidutöödega saab tutvuda Lasnamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehel. Inspiratsiooni ammutamiseks tulevad kasuks ka aiandusspetsialisti soovitused

Kommentaarid: