Põhjaliku uuenduskuuri läbinud Vormsi mänguväljakul toimub pereõhtu ja linnaosavalitsuse välikontor

0

Kohalike seas väga populaarne Vormsi peremänguväljak avati pärast rekonstrueerimist. Neljapäeval, 27. mail algusega kl 16 toimub seal Lasnamäe linnaosa valitsuse välikontor ning pereõhtu.

„Kauaoodatud Vormsi mänguväljaku rekonstrueerimine on jõudnud lõpule ja väljak ootab külastajaid. Lisaks uute mänguelementide paigaldamisele vahetasime tööde käigus välja kõik kommunikatsioonid ja rajasime uue kattega teed. Usun, et siin leiavad meelepärast ja jõukohast tegevust igas vanuses linnaelanikud,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Pereõhtul korraldatakse väikelastele mänge ja konkursse ning treener tutvustab trenažööride ala ning jagab treenimisega seotud nippe. Kohal on Lasnamäe Noortekeskuse noorsootöötajad, kes viivad läbitänavamänge ja spordivõistlusi ning tutvustavad noortele keskuse tegevusi.

„Vormsi peremänguväljak on Lasnamäe üks populaarsemaid ning homme ootame kohalikke elanikke linnaosa valitsuse välikontorisse, kus saab küsimusi küsida ja Vormsi pargi tuleviku üle arutleda. Samuti korraldame pereõhtu, kus meelepärase tegevuse leiavad igas vanuses osalejad,” lisas Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Kokku rajati mänguväljakule viis erinevat mänguala: väikelaste ja erivajadustega laste mänguala, peremänguala, suurte ehk üle 13-aastaste laste mänguala, välijõusaal ja lauatennise ala. Mängualade vahele paigaldati jalgrattahoidjad. Korvpalliväljaku ääres on kaks asfaltkattega hängimispinkidega istumistaskut, väljaku märgistus on uuendatud. Jalgteed on rajatud varem sissetallatud radadele. 

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel teostas töid Infrarod OÜ. 

Vormsi peremänguväljak asub aadressil Vormsi 5.

Kommentaarid: