Lasnamäe Muuseumi loengusarja viimane loeng keskendub linnaosa tööstuse minevikule

0

Lasnamäe linnaosavalitsus tutvustab huvilistele linnaosa tööstuse ajalugu eesti- ja venekeelse veebiloengu vahendusel. Tasuta ülekandeid saab mugavalt ja turvaliselt jälgida internetist.

„Lasnamäe tööstuspark annab jätkuvalt tööd tuhandetele inimestele, kuid ei saa mainimata jätta ka eelkäijate rolli ja mõju Lasnamäe ja kogu Tallinna arengule. Just seepärast tuleb Lasnamäe Muuseumi loengusarja viimases loengus juttu kohaliku tööstuse minevikust 20. sajandil ning saab uusi teadmisi Dvigateli ja mitme muu suure tehase kohta,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Eestikeelne loeng „Lasnamäe tööstuspärandi pärlid” toimub teisipäeval, 18. mail algusega kl 17.30 ning seda peab Krista Heinpalu Tallinna Giidide Ühingust. Loengus räägib ta Dvigateli tehasest ja mitmest teisest Lasnamäel tegutsenud tööstusettevõttest. Loengut saab jälgida otseülekandes Lasnamäe linnaosa valitsuse Facebooki lehel.

Lasnamäe linnaosavalitsus korraldas aprillis-mais linnaosa ajalugu tutvustavate veebiloengute sarja. Seni toimunud loengud keskendusid Lasnamäele 100 aasta eest, linnaosa geoloogia eripäradele, Jüriöö ülestõusule ja Sõjamäele ning Uuslinna sõjaväelinnakule. Toimunud loengud Lasnamäe ajaloost on järelvaadatavad Lasnamäe linnaosa valitsuse Facebooki lehel.

Lasnamäe Muuseum on linnaosavalitsuse algatatud projekt, mille käigus saavad linnaosa elanikud ja sõbrad tutvuda Lasnamäe ajalooga.

Kommentaarid: