Lasnamäe Centrum toetab kohaliku elu edendajaid

0

Lasnamäe Centrumi ostlejad saavad kuni oktoobri lõpuni valida, millisele kohalikku elu edendavale organisatsioonile annetab ostukeskus 5000 eurot. Iga ostu eest Lasnamäe Centrumis (v.a Rimis) saab ühe žetooni, mille ostleja saab panna keskuse peasissepääsu juures olevatesse häältekastidesse. Hääletada saab kolme Lasnamäe elu edendava organisatsiooni poolt: Lasnaidee, Lindakivi kultuurikeskus ja Lasnamäe huvikool. Enim hääli kogunud organisatsioon saab annetusena 5000 eurot.

“Hoolime Lasnamäe Centrumis kohalikust kogukonnast ja soovime toetada neid, kes siinset elukeskkonda aina paremaks muudavad. Kuna Lasnamäel on palju toredaid kohalikku elu edendavaid organisatsioone, otsustasime anda ostjatele võimaluse valida, milline organisatsioon on neile südamelähedasem. Kõik kolm aitavad omal moel Lasnamäe elukeskkonda paremaks muuta ja väärivad seetõttu tunnustust ja toetust,“ rääkis Lasnamäe Centrumi juhataja Olga Allik.

Oktoobri lõpuni jäävad keskuse peasissepääsu juurde kolm häältekasti, kuhu saab panna keskusest ostuga kaasa saadud hääletusžetooni. Kampaania raames kasutatavad žetoonid on valmistatud taaskasutatud kalavõrkudest.

Ostlejad saavad valida Lasnaidee, Lindakivi Kultuurikeskuse ja Lasnamäe huvikooli vahel. Lasnaidee on entusiastlike lasnamäelaste ühendaja ja Lasna-ürituste korraldaja, kelle eesmärk on muuta Lasnamäe veelgi paremaks elukeskkonnaks. Lindakivi Kultuurikeskus on kultuurist pakatav paik, kus toimuvad näitused ja kohtumised ning kus nii väikesed kui ka suured saavad tegeleda spordi, muusika, kunsti ja veel palju muuga. Lasnamäe huvikool aga on igas vanuses inimestele mõeldud tegus huvikool, kus õppida kunsti, tantsu, muusikat, keeli, malemängu ja palju muud. Kõigi kolme kampaanias osaleva organisatsiooni esindajad on õnnelikud võimaluse üle oma tegevusi kohalikele rohkem tutvustada.

Külastajate ohutuse tagamiseks kuvab Lasnamäe Centrumi ja Nautica keskuse omanik Capfield reaalajas infot, palju on keskustes külastajaid. Külastusinfo on nähtav ostukeskuste kodulehtedel (https://www.nautica.ee/ ja https://www.lasnamaecentrum.ee/), et külastajad saaksid valida enda jaoks kõige rahulikuma ja mõnusama aja keskusse tulekuks. Külastusinfo kohta saab täpsemalt lugeda aadressilt https://www.lasnamaecentrum.ee/kulastusinfo/.

Lisainfo kampaania kohta: https://www.lasnamaecentrum.ee/heategevus/

Kommentaarid: