Lasnamäel vahetatakse üle 150 pinki ja paigaldatakse uued prügikastid

0

Suve alguseks paigaldatakse Lasnamäe haljasaladele ja parkidesse uued tänavapingid ja prügikastid. Tööd on juba alanud Pae pargis.

„Loome Lasnamäele uusi vaba aja veetmise võimalusi – nendeks on näiteks Tondiraba park või pere mänguväljak Seli metsapargis. Samas jätkame ka olemasolevate objektide hooldamist ja varustamist,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet. “Seetõttu pöörame tänavu erilist tähelepanu ka Lasnamäe kahele suuremale pargile – Paele ja Tondiloole, kus vahetatakse välja kogu välimööbel. Lisaks paigaldatakse uued pingid ja prügikastid ka teistes lasnamäelaste seas populaarsetes haljasalades ja kohtades. “

Esimestena algasid aprillikuus välimööbli asendustööd Pae pargis, kus vahetatakse välja 39 kulunud pinki ja paigaldatakse 21 prügikasti. Järgmisena on kavandatud tööd kogu Tondiloo pargi ulatuses – 100 pinki ja 38 prügikasti, Jumalaema Kiirestikuulja ikooni kiriku lähedal – 9 pinki ja 4 prügikasti, J. Koorti haljasalal – 3 pinki ja Mahtra 16 juures haljasalal – 2 pinki. Mai lõpuks paigaldatakse linnaosas ühtekokku 153 uut tänavapinki ja 63 prügikasti. Uus välimööbel on varasemaga võrreldes ilmastiku- ja vandaalikindlam.

“Tondiloo pargis asendatakse täielikult ka olemasoleva mänguväljaku amortiseerunud elemendid. Sarnaseid muudatusi on tulevikus oodata ka Pae pargi väljakul,” ütles Vladimir Svet.

Kommentaarid: