Lasnamäel avati Tallinna esimene KFC drive-thru restoran

0

Tallinna esimene KFC drive-thru restoran on nüüd avatud. Söögikoha lahtiolekuajad on esimese kuu jooksul 10-22 ning seejärel teenindatakse drive-thru kliente 24/7.

Laagna ja Mustakivi tee ristmiku lähedal Lasnamäe Prisma hüpermarketi ees asuv KFC restoran hakkab teenindama kuni 500 autot päevas.

“Meil on hea meel teavitada, et koostöös Capfieldiga on valminud ühe maailma kuulsaima kanarestorani KFC esimene drive-in restoran Tallinnas. Mitte ainult – tegemist on ka esimese lokaalselt eraldiseisva restoraniga Baltikumis, mille avamist oodati klientide poolt pikisilmi. Püüame teha koostööd kohalike kogukondade ja ettevõtetega, et tuua üle riigi linnadesse keelt alla viivaid kanatoitusid.  Iga uus KFC toob endaga kaasa hulgaliselt kohalikke investeeringuid nii töökohtadesse kui ka tipptasemel restoranide kujundamisse ja lubab teha koostööd kohalike partneritega, et muuta kogukond ja linn eriliseks.” Mauri Dorbek, Apollo grupi tegevjuht.

„Oleme siiralt uhked uue KFC drive-thru restorani toomise üle Lasnamäe jaekaubanduspiirkonda. Kiirtoiduketi restoranidel on meie keskustes alati hästi läinud ja KFC on bränd, mille järele on meie kliendid pidevalt küsinud.” Ruben Gornischeff, Capfieldi juhatuse liige.

Capfield on Eestis tegutsev ostukeskuste omanik ja arendaja. Capfieldi portfell koosneb kuuest Eestis asuvast jaekaubanduskeskusest, üüritava brutopinnaga (GLA) üle 80 000 m2 ja ka erinevatest arendamiseks ettenähtud kruntidest. Capfieldi portfell on üks Eesti suurimaid jaekaubandusportfelle, mis sisaldab ihaldatud asukohti kesk- ja eeslinnapiirkondades. Muljetavaldav 65% suurune osa portfelli GLA-st koosneb suurtest ankurüürnikest, kelle hulgas on tuntud kohalikud ja rahvusvahelised kaubamärgid nagu Bauhaus, Maxima, Prisma, Rimi, Selver, H&M, Pepco, LPP moetootemärgid House, Sinsay, Cropp, SportsDirect, Baltika moeketid, Denim Dream, Jysk, Euronics ning Apollo raamatupoed.

Kommentaarid: