Lasnamäe noortekeskus pakub tegevusi värskes õhus

0

Vaatamata sellele, et eriolukord on lõppenud, kehtivad endiselt mõningad piirangud, mistõttu Lasnamäe noortekeskus jätkab tööd veebis ka sellel nädalal, kuid kavasse lisanduvad mõned tegevused väljas.

Esmaspäeval, 18. mail lõppes ametlikult Eestis välja kuulutatud eriolukord, kuid piiranguid leevendatakse samm-sammult. Lasnamäel tegutsev noortekeskus avaldas täna oma sotsiaalmeedia kanalites teate, milles mainis, et sellest nädalast lisanduvad tegevuskavasse tegevused värskes õhus.

„Meie noortekeskuse uue nädala kava. Head uudised – hakkame sujuvalt online tegevusi väljas toimuvate tegevustega rikastama. Täpsem info tuleb meie sotsmeedias, omalt poolt soovime ilusat nädala algust“, kuulutati keskuse värskes Fabebooki postituses.

Ühtlasi jagas Lasnamäe noortekeskus uue nädala kava. Näiteks esmaspäeval toimub meistriklass, kus õpetatakse tegema ja töötlema pilte nutitelefonis. Vaadake kava täismahusselle uudise all.

Kommentaarid: