Lasnamäe teedel toimuvad ulatuslikud teekatte parandustööd

0

Hetkel on Lasnamäel alanud teekatte hooldusremont viiel tänaval ja peatselt lisandub neile veel kaks tänavat.

Remont on käimas Mustakivi, Laagna ja Peterburi teel ning Kuuli ja Kesk-Sõjamäe tänaval. Lähiajal alustatakse ka Punase tänava ja Smuuli tee asfalteerimistega.

„Paljud lasnamäelased on küll eriolukorra tõttu kodus, mistõttu on ka liikluskoormus tunduvalt väiksem kui tavaliselt ja remonttööde läbiviimine on seega praegu lihtsam. Vaatamata sellele võib parandustööde käigus tekkida liikluse aeglustumist ja ebamugavusi,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.  

“Tegemist on iga-aastase hooldusremondiga, mida teostatakse Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel linna põhilistel magistraalidel. Kvartalisiseste teede taastusremonttööde täpsema ajagraafiku edastame enne tööde algust,” selgitas Vladimir Svet.

Tööde täpne ajagraafik sõltub ilmastikutingimustest. Mustakivi tee hooldusremonttööd lõppevad eeldatavasti juba järgmise nädala alguseks.

Tööde ajal on tänavad liikluseks avatud, kuid kehtivad ajutised piirangud, mistõttu on oluline jälgida liikluskorraldust. Lasnamäe linnaosa valitsus palub mõistvat suhtumist ja soovib ohutut liiklemist. 

Kommentaarid: