Kärcher avas Lasnamäel kaupluse 

0
Maailma suurimaid puhastus- ja hooldusvahendite tootjaid Kärcher avas Lasnamäel ligi 212 ruutmeetrisel kaubanduspinnal uue kaupluse. Tegu on Kärcheri kolmanda kauplusega Eestis, mai alguses tegi Tartus uksed lahti Kärcheri Lõuna-Eesti esindus koos hoolduskeskusega.

„Uute kaupluste avamisega soovime olla parimatel kaubanduspindadel ja asukohtades ning tulla oma klientidele veelgi lähemale. Mai alguses avatud Tartu esindust olid kohalikud oodanud pikisilmi ning loodame sama edukat algust ka Lasnamäel avatud esindusele,“ ütles Kärcher Eesti tegevjuht Margus Leok kaupluse avamisel.

Lasnamäe esindus asub aadressil Tähesaju tee 21 ning sealt leiab laia valiku Kärcheri puhastus- ja hooldusseadmeid, sealhulgas surve- ja aurupesureid, tolmuimejaid, aiatööriistu, kastmisseadmeid ja paljud muud. Lisaks kauplusele teeb hoones uksed lahti ka kontor ja laohoone, kokku võtab Lasnamäe esindus enda alla 323 ruutmeetrit pinda.

„Eesti inimesed Lasnamäe esindusest saab kätte kõik vajaliku suvisteks aiatöödeks. Seadmete hooldust ja remonti Tallinnas pakume jätkuvalt Kadaka teel asuvas Mustamäe esinduses, samuti vastavatud Lõuna-Eesti esinduses,“ lisas Leok.

Saksa päritolu Kärcher üks maailma suurimaid puhastus- ja hooldusvahendite tootjaid, mis on tuntud nii kodumajapidamiste kui ka professionaalide hulgas. Kärcheri sortimenti kuuluvad survepesurid, tolmuimejad, põranda-, auru- ja aknapesurid, kuivpühkijad, akuga aiatööriistad, kastmistarvikud ja pumbad, õhupuhastid ja generaatorid. 

Kommentaarid: