Galerii: Pae pargi VIII rahvajooksust võttis osa 600 inimest

0

Neljapäeval, 23. mail toimus Pae pargis Pae pargi VIII rahvajooks. Sellel aastal jälle võtsid üritusest osa ka ratastooli kasutajad.

Pae pargi VII rahvajooks toimus neljapäeval, 23. mail Pae pargis. Traditsiooniline rahvajooks sisaldas mitut osa: lastele, täiskasvanutele ning ratastoolikasutajatele. Kuni 7- aastastele lastele oli mõeldud 300 meetrine distants. 8- aastastele ning vanematele osalejatele oli mõeldud põhidistants, mille pikkuseks oli 5.1 km. Kokku läbiti kolm 1.7 km pikkust ringi. Kolme kõige kiiremat distantsi lõpetajat erinevates vanuserühmades autasustati karikatega. Ratastooli kasutajatele oli mõeldud eraldi kaardistatud ning turvaline 300 m pikkune rada. MTÜ NAGU SINA vabatahtlikud olid üritusel ning spetsiaalsel rajal, et vajadusel abistada ratastoolis inimesi.

Kõik distantsi lõpetanud osalejad said autasustatud medalitega.

Rada oli kõigile vanuserühmadele jõukohane ning seda oli võimalik läbida ka kõndides.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus tänab MTÜ-d Orienteerumisklubi Nõmme ning kõik sponsoreid: Kuulsaal OÜ, Kadarbiku Köögivili OÜ, Tallinna Teletorn, DODO PIZZA / VIP Shop OÜ, Premia Tallinna Külmhoone AS ja Foodie Restoran OÜ, Telia AS.

Pressiteatele on lisatud link piltidega eilsest üritusest, fotode autoriks on Anastassia Petrova. Galeriid on võimalik näha lingil:https://photos.app.goo.gl/6vmg1XsmUhH4P8FV7

Kommentaarid: