Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub lastekaitsepäeval Tondiraba parki

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus tähistab laupäeval,1.juunil lastekaitsepäeva Tondiraba pargis. Toimub teadusteatri etendus ja Lasnamäe Rulluisupark kutsub juba traditsioonilisele rulluisudiskole. 

Laupäeval, 1. juunil algusega kl 15.00 saavad Tondiraba pargis kõik huvilised nautida teadusteatri Kolm Põrsakest maagiat. Erinevaid pauke, maagilist udu ja värvilist suitsu jätkub kõigile. 

Peale teadusteatri etendust, algusega kell 16.00 tähistab Lasnamäe Rulluisupark lastekaitsepäeva rulluisudiskoga. Kell 16.00 toimub Rulluisupargi piletite loosimine ning peale loosimist esineb rull-iluuisutajate grupp Foxartistic. Järgneb  disko, mis lõpeb kell 20.00.

„Meie tiimil on hea meel avada kolmas hooaeg Rulluisupargis, mis pakub ainulaadset suvist aktiivset vaba aja veetmise võimalust Tallinna elanikele ja Tondiraba pargi külalistele. Täname Eesti Rulluisuliitu ja Lasnamäe Linnaosa Valitsust sisuka koostöö eest, kes on antud projekti panustanud. Ka kooligrupid on väga oodatud Rulluisuparki liikumistunde läbi viima, “ ütles HK Hall OÜ juhatuse liige Silver Uustalu.“ 

Rulluisudiskol osalemine on tasuta, kuid varustuse ja/või rulluiskude laenutus kohapeal maksab 4-6 eur. Lasnamäe Rulluisupark (Varraku 18) on avatud samas kohas, kus talvisel ajal tegutsev Lasnamäe Uisupark.  

Kommentaarid: