Lasnamäe Linnaosa Valitsus otsib kauplejaid traditsioonilisele jaanitulele

0

Sel suvel korraldab Lasnamäe linnaosa taas jaanipäeva üritust Tondiloo pargis. Praegu otsitakse kauplejaid, kes sooviksid jaanitulel pakkuda toitu ja muid kaupu.

Juba teist korda toimub Lasnamäe jaanituli Tondiloo pargis ning selleks, et üritusel saaks maitsva toidupoolisega keha kinnitada, otsib linnaosa valitsus kauplejaid. Jaanipäeva tähistamine toimub 22. juunil algusega kl 19.00.

Oodatud on erinevad toidu ning meelelahutuse pakkujad. Potentsiaalsed pakkujad peavad arvestama, et pakutud kaup ning meelelahutus sobiksid ürituse formaadiga ning et üritus on alkoholivaba. 

Eraldi juhime Teie tähelepanu asjaolule, et alates eelmise aasta 1. juunist on kõigil Tallinna linnas toimuvatel avalikel üritustel lubatud serveerida toitu ja jooki üksnes korduskasutatavates nõudes ning kasutada üksnes korduskasutatavaid söögiriistu. Samuti tuletame meelde, et kauplemiseks vajalik inventar (sh elektrigeneraator) peab olema tagatud kaupleja enda poolt.

Lasnamäe jaanipäeva ürituse müügiluba tuleb taotleda AKIS süsteemi kodulehel https://akis.tallinn.ee/. Registreerida on võimalik kuni 5. juunini. Küsimuste korral ja lisainfo saamiseks helistada telefoninumbrile 6457702 või kirjutada meiliaadressile Johannes-Emmanuel.Allas@tallinnlv.ee.

Täpsem info ürituse kohta on täiendamisel ning saabub lähinädalate jooksul.

Kommentaarid: