VIII Pae pargi rahvajooks sai esmakordselt suure peatoetaja

0

VIII Pae pargi rahvajooks toimub sel aastal 23. mail. Esmaspäeval, 25. märtsil allkirjastasid Lasnamäe Linnaosa Valitsus ja ettevõte Kuulsaal OÜ koostöölepingu, mille alusel toetab ettevõte ürituse korraldamist.

„Mul on hea meel, et meie linnaosa üritused saavad iga aastaga hoogu juurde ning aina rohkem ettevõtteid soovib Lasnamäe Linnaosa Valitsusega koostööd teha. Ma  tänan Kuulsaal OÜ esindajaid usalduse eest ning loodan, et meie koostöö jätkub ka peale Pae pargi rahvajooksu toimumist,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. Ta lisas,  et lisaks Kuulsaalile õnnestus kaasata ka mitmeid teisi sponsoreid, seega sel aastal saab auhinnafond olema oluliselt rikkalikum kui kunagi varem. 

Pae pargi VIII rahvajooks toimub neljapäeval, 23. mail. Kell 17.00 antakse start ratastooli kasutajatele, kellele on loodud eraldi kaardistatud ning turvaline, 300 m pikkune rada.

Kuni 7-aastastele mõeldud lastejooks 300-meetrisel distantsil stardib kell 17.30. Põhidistantsi ehk 5,1 km start antakse kell 18.30. Rada kulgeb läbi Pae pargi, kokku läbitakse kolm 1,7 km pikkust ringi. Põhijooksust saavad osa võtta 15-aastased ja vanemad osalejad. Sel aastal saavad noored vanuses 8–14 aastat läbida lühendatud distantsi pikkusega 1,7 km.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus allkirjastas esmaspäeval, 25. märtsil koostöölepingu ettevõttega Kuulsaal OÜ, kes on ühtlasi VIII Pae pargi rahvajooksu peatoetaja.

Lisaks Kuulsaal OÜ-le toetavad Pae pargi rahvajooksu Kadarbiku Köögivili OÜ, Tallinna Teletorn, DODO PIZZA / VIP Shop OÜ, Premia Tallinna Külmhoone AS ja Foodie Restoran OÜ.

Registreerimine VIII Pae pargi rahvajooksule avatakse aprilli lõpus. Osalemine on kõigile tasuta.

Kommentaarid: