Lasnamäel algab tasuta kepikõnnitreeningute hooaeg

0

Lasnamäel algavad taas kõigile jõukohased kepikõnnitreeningud, mis toimuvad aprillikuu jooksul Pae pargis ja maikuus Tondiraba pargis. Kõik trennid on tasuta.

„Rõõm tõdeda, et aastatega on Lasnamäe elanikud hakanud rohkem tervisesporti harrastama ning meie üritame igati sellele kaasa aidata. Kepikõnnitreening on väga lihtne ja kasulik ning selle juures sobib ta erineva ettevalmistusega inimeste jaoks, k.a neile kes liiguvad vähe aga ka eakatele. Ootame treeningutele kõiki, kes soovivad oma tervist hoida,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Ta lisas, et kepikõnd on oluliselt efektiivsem kui tavaline kõndimine, kuna viimase juures töötab vaid keha alumine osa. Tehes kepikõndi töötab aga terve keha, mis mõjub väga positiivselt tervisele. 

Pae pargis saab õppida õiget kepikõnni tehnikat 3., 10., 17. ja 24. aprillil algusega kl 11.00. Kogunemiskoht on Lasnamäe Linnaosa Valitsuse hoone ees (Pallasti tn 54).

Tondiraba pargis toimuvad treeningud maikuus. Treeningud toimuvad 5., 12., 19. ja 26. mail algusega kl 11.00. Kogunemiskoht on Tondiraba jäähalli (Varraku tn 14) peaukse vastas parklas, terviseradade poolses küljes.

Osalemine ja käimiskeppide laenutus on tasuta. Eelnevat registreerimist treeningutele ei toimu.

Treeningud toimuvad vabas õhus ning palume riietuda vastavalt ilmale. Küsimuste tekkimisel helistage numbrile 645 7702.

Kommentaarid: