Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub linnaosa elanikke Kuremäe kloostri ekskursioonile

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus korraldab 13. aprillil Lasnamäe elanikele tasuta bussiekskursiooni Pühtitsa Jumalaema Uinumise Nunnakloostrisse (Kuremäe klooster). Ekskursioon algab kell 9.00.

„Oktoobris toimunud ekskursioon Kuremäele oli väga populaarne ja kuna kohtade arv oli piiratud, siis jäid väga paljud soovijad projektist välja. Lubasin toona, et kevadel korraldame uue ekskursiooni neile, kes sügisel ei pääsenud löögile“, ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

13. aprillil korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus elanikele tasuta bussiekskursiooni Pühtitsa Jumalaema Uinumise Nunnakloostrisse (Kuremäe klooster). Ekskursioonile on oodatud kuni 100 Lasnamäe elanikku.

Tasuta ekskursioonile pääsemiseks peab isik vastama kahele tingimusele:

  • Olema rahvastikuregistrisse kantud kui Lasnamäe elanik 
  • Ei ole end registeerinud 2023.a oktoobris linnaosavalitsuse poolt korraldatud ekskursioonile (v.a need, kes oma registreerimise aegsasti tühistasid)

Registreeruja annab Lasnamäe Linnaosa Valitsusele õiguse kontrollida rahvastikuregistris oma elukohta.

Ekskursioonis osalemiseks on vajalik eelregistreerimine, mida saab teha lingil: https://forms.gle/o3pC2TgnSrCmhizj8 või helistades telefoninumbrile: 645 7700. Kuna kohtade arv on piiratud, siis kohtade täitumisel registreerimine suletakse.

Kui peale registreerimist osaleja mingil põhjusel ei saa osaleda, tuleb sellest aegsasti teada anda, helistades telefoninumbrile: 645 7786. Antud ekskursioonile registreerunud isikud järgmistele Kuremäe reisidele lähiajal enam registreerida ei saa.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus katab kõik transpordi- ja ekskursiooniga kaasnevad kulud. Toitlustus on iga reisija omal kulul, toit soovitatakse kaasa võtta. Eraldi söögipeatusi ei tehta.

Täpsema info väljasõidu kohta edastab linnaosavalitsus kõigile registreerunud osalejatele hiljemalt 11.aprillil. Sissepääs bussidesse toimub nimekirja alusel.

Kommentaarid: