Lasnamäel tähistatakse sõbrapäeva Uisupargis

0

Rahvusvahelisel sõbrapäeval, 14. veebruaril ootab Lasnamäe Linnaosa Valitsus uisusõpru uisutama. 

“Lasnamäe Uisupark on suurepärane koht, kuhu tulla koos sõpradega aega veetma või siis tutvuda uute toredate inimestega. Sõbrapäeva puhul saab näha kaunist tantsuetendust jääl, tasuta uisutada ning osaleda kingiloosis. Ootame kõiki sõbrapäeval kohale lõbusalt aega veetma,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Kolmapäeval, 14. veebruaril kell 18 toimub Lasnamäe Uisupargis (Varraku 18) sõbrapäeva üritus, mille puhul saavad kõik külalised tasuta uisutada ning laenutada uiske. Õhtu alguses saab näha iluuisutajate poolt lühikest tantsulist etteastet ning terve ürituse jooksul loositakse välja kingitusi linnaosavalitsuse, Uisupargi ning raadiokanali Star FM+ poolt. Üritus lõpeb kell 21. 

Üritust korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös Lasnamäe Uisupargi ning Star FM+ga.

Kommentaarid: