Lasnamäel asuv Tondiraba pargi kohvik sai uue operaatori

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsuse poolt korraldatud enampakkumisel osutus edukaks ettevõtte MyPack OÜ. Uue operaatori leidmine toob mitmekülgsema menüü Tondiraba pargi kohviku külastajatele.

„Usun, et uue partneri kogemus ja ideed rikastavad Tondiraba pargi kohviku poolt pakutavaid teenuseid ning pakuvad elanikele ja külastajatele meeldivaid maitseelamusi. Kohviku olemasolu Tondiraba pargis on väga oluline ja muudab meie parki veelgi täiuslikumaks,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Koostöös MyPack OÜ-ga on oodata põnevaid uuendusi kohviku poolt pakutavas valikus. Nimelt kooskõlastas linnaosavalitsus kohviku ümberehitust, mille tulemusel tekib kohvikusse köök. See omakorda võimaldab pakkuda külastajatele suupistete- ja joogivaliku kõrvale ka sooja toitu.

Suveperioodil teenindatakse kliente terrassil. Uuendatud kohvik avab oma uksed juba veebruaris.

Kommentaarid: