Jätkub lume teisaldamine Lasnamäe hoovidest

0

Lasnamäel jätkuvad lumekoristustööd graafiku alusel, mis hõlmavad mitmeid tänavaid, piirkondi ning hoove.  

„Pingutame järjepidevalt, et tagada Lasnamäe hoovides ligipääsetavus. Palume sõidukijuhtidel jälgida tähelepanelikult liikluskorralduse muudatusi, kuna mõni seisma jäänud auto võib mõjutada koristustööde kvaliteeti,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lumekoristustööde graafik:

  1. jaanuar 2024
  • Katleri tänav 17, 19 ja 25;
  • Virbi tänav 18 ja 20;
  • Loitsu tänav 6;
  • Pae tänav 58, 84, 86 ja 88;
  • Kalevipoja tänav 15 ja Kalevipoja põik 2. 
  1. jaanuar 2024
  • Punane tänav 13, 25, 27;
  • Pallasti tänav 34. 

Info edastatakse korteriühistutele vähemalt kaks päeva enne koristustööde teostamist. Lisaks avaldatakse teavet linnaosavalitsuse koduleheküljel ja sotsiaalmeedias, mis on kõigile huvilistele kättesaadav.

Täiendav info

Lumekoristuse kohustus kehtib ka kinnistute eraomanikele. Lasnamäel kuulub terve hulk kvartalisiseseid parklaid ja nende juurdepääsuteid eraomandisse (üldjuhul korteriühistutele). Lisaks on hulk parklaid antud lepingu alusel korteriühistutele iseseisvaks kasutamiseks. Sellistes parklates korraldab lumekoristust rendilepingu allkirjastanud korteriühistu.

Lisaks tuletab linnaosavalitsus meelde, et avalikult kasutataval linnamaal paiknevate objektide korrashoiu ja hoolduse eest vastutab nende omanik, kes peab tagama nende ümbruse heakorra 6 meetri raadiuses. Autoomanikud on kohustatud tegema heakorratöid sõiduki ümbruses 1 meetri raadiuses.

Kui tegemist ei ole eramaaga, on halvasti koristatud teedest võimalik teada anda dispetšerile. Dispetšeri telefoninumber 600 7978 on ööpäevaringselt aktiivne ning tasuta helistajatele. Hoovide lumekoristustöid puudutavate küsimuste korral on võimalik pöörduda saates e-kiri meiliaadressile aive.smirnov@tallinnlv.ee või helistades telefoninumbrile 645 7782.

Kommentaarid: