Lasnamäe Linnaosa Valitsus ootab taas linnaosa tublimate majahoidjate nimesid

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus soovib tunnustada eeskujulikke majahoidjaid ning ootab elanikelt ettepanekuid.

“Eelmisel aastal tulin selle algatusega välja ning tagasiside nii korteriühistute esindajatelt kui ka majahoidjatelt oli väga positiivne. Minu jaoks on palju ütlevaks näitajaks ka see, et esimesel korral registreeriti üle 300 majahoidja, keda sooviti tunnustada. Meid ootab ees veel pool talve, kuid usun, et juba praegu on inimesed märganud selle aasta usinamaid. Lisaks väike motivatsioon aitab meie tublitel majahoidjatel vapralt vastu pidada talve lõpuni,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. Ta lisas, et kõige paremini saavad tööd hinnata elanikud ise ning seetõttu palub linnaosavalitsus teada anda, sellel talvel silma jäänud, eeskujulikult hooldatud hoovidest. 

 

Kui teie majahoidja on sel talvel eeskujulikult teostanud lume ja libedusetõrjet oma puhastusalal, siis tema ongi see, keda otsib Lasnamäe Linnaosa Valitsus. Tänu avaldamiseks vajame korteriühistu aadressi, võimalusel majahoidja nime koos kontaktandmetega (kas e-post, telefon või koduaadress).   


Ettepanekute esitamiseks palume minna lingile ning täita lühike ankeet: https://forms.gle/7XNRoezwavYvND9z9. Ankeet on avatud täitmiseks kuni 09. veebruarini. Üritus tublimate tunnustamiseks on planeeritud märtsi keskpaigaks.

Kommentaarid: