Järgmisel nädalal toimuvad Lasnamäe korteriühistute infopäevad

0

Kohtumistel räägivad Päästeameti esindajad nii kodude kui ka korterielamute tuleohutusest ja lisaks elanikkonnakaitsest.

„Viimasel ajal on tulnud päris mitmeid häirivaid teateid Lasnamäel aset leidnud tulekahjudest. Põhjuseks tihtipeale siseruumides hooletu suitsetamine ning toidu pliidile järelevalveta jätmine. Sellist tüüpi põlengud võivad vaid mõne minutiga eskaleeruda suureks tulekahjuks, mis seab ohtu elud ning inimeste vara. Täpsemalt kuidas seda tüüpi õnnetusi ennetada ning veel palju kasulikku infot tulevad jagama Päästeameti spetsialistid,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. 

Korteriühistu infopäevad toimuvad kolmapäeval, 24. jaanuaril algusega kell 17 eesti keeles ja neljapäeval, 25. jaanuaril algusega kell 17 vene keeles linnaosavalitsuse (Pallasti 54) I korruse saalis. Infopäevade teemaks on tuleohutus ning elanikkonnakaitse. 

Korteriühistute infopäevasid puudutava lisainfo saamiseks tuleb helistada telefoninumbrile 645 7761 või siis kirjutada meiliaadressile: artur.zahharov@tallinnlv.ee.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus ootab korteriühistute esimeeste, haldurite ja juhatuste liikmete poolt ettepanekuid, milliseid teemasid võiks järgnevatel infopäevadel käsitleda. Ettepanekuid võib saata meiliaadressile: artur.zahharov@tallinnlv.ee.

Kommentaarid: