Lasnamäel toimub taas jalgratta ühissõitmine 

0
Foto: DimKlik

3. septembril toimub Velomarket OÜ poolt korraldatav Lasnamäe ühissõit. Üritus on tasuta. Eelnevat registreerimist ei toimu.

Üritusele saab koguneda alates 11.45 Velomarketi (Tähesaju tee 31) ees. Sõiduga alustatakse kell 12.

„Esimene ühissõit koostöös Velomarketiga toimus meil sel kevadel ning üritus osutus populaarseks, seega otsustasime ühissõitudega jätkata. Teekonna pikkus annab võimaluse osaleda sõitmisel kõigil huvilistel,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Sõidu teekond: Velomarket (Tähesaju 31) – Tondiraba – Meeliku – Lauluväljak – Pirita tee – Russalka – Kadriorg – Ilvese sild (Siug) – Majaka – Pae – Pae promenaad – Punane – Varraku – Velomarket (Tähesaju 31).

„Jalgrattaga sõitmine on keskkonnasäästlik ja tervislik! Soovime Velomarketis seda igati propageerida ning selle üritusega näidata inimestele, et ka Lasnamäel on võimalik igapäevaselt ja  mugavalt rattaga liikuda nii üksi kui ka perega. Ootame kõiki tallinlasi meie suurele ühissõidule, et koos rattaga liikumine populaarsemaks muuta,“ lisas Velomarket OÜ turundusjuht Simo-Ott Pappe.

Sõit kestab  umbes 1,5-2 tundi.  Üritusele on oodatud kõik elektritõukerataste, jalgrataste, elektrirataste ja muude liikuritega tulijad. Sõitu juhivad ning informatsiooni marsruudi kohta jagavad Velomarketi rattapoe töötajad.

Kõikide lõpetajate vahel loositakse välja erinevaid kingitusi.

Kommentaarid: