Lasnamäe päevade Päästeameti ekskursioon lükkub edasi

0

Lasnamäe päevade Päästeameti ekskursioon, mis oli algse kava järgi planeeritud 23. augustil kell 16.00 lükkub ettenägematutel põhjustel 06. septembri kella 16.00 peale.

“Seoses Päästeameti meeskonna osade liikmete ootamatu haigestumisega ja tagamaks ekskursioonil osalejate turvalisust, oleme sunnitud tegema muudatusi Lasnamäe päevade kavas ning Päästeameti ekskursiooni korraldama 06. septembril. Soovime meie päästekomando meeskonna liikmetele kiiret paranemist ning vabandame ekskursiooni edasilükkamise pärast”, ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Kõigi ekskursioonile registreerunud inimestega võetakse eraldi ühendust. Need, kes on siiani registreeritud 23. augusti ekskursioonile, on kantud 06. septembri osalejate nimekirja. Uuesti registreerida pole vaja. Ekskursioon algab kell 16.00 ja on osalejatele tasuta. Uutele osalejatele on jätkuvalt eelregistreerimine kohustuslik.

Kommentaarid: