Lasnamäe Linnaosa Valitsus tuleb taas Lasnamäe elanike hoovidesse

0

Alates 15. augustist jätkab Lasnamäe Linnaosa Valitsus hoovikohtumistega, milledega alustati 2022. aasta kevadel. Arvestades suure elanike arvuga on plaanis jõuda kõigi Lasnamäe elanike koduhoovi mõne aasta jooksul.

„Ametisse astudes olen rõhutanud, et minu jaoks on väga oluline elanikega koostöö tegemine. Kevadised kohtumised olid väga populaarsed ja produktiivsed, mis annab meile motivatsiooni nendega jätkata,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. Linnaosa vanem lisas, et tulenevalt kevadel saadud kogemusest on kontseptsioon mõnevõrra muudetud, kuid üldiselt liigume samas tempos mööda linnaosa edasi.

Sügisesed hoovikohtumised toimuvad teisipäeviti 15. augustist 18. septembrini. Hea ilma korral on Lasnamäe Linnaosa Valitsus valmis kohtumistega jätkama ka peale 18. septembrit.

Hetkel on planeeritud kohtumised Asunduse, Ümera, Sinimäe ja Katleri tänava elanikega. Täpsema informatsiooni kohtumiste kohta edastatakse antud tänavate elanikele jooksvalt.

Et kohtumine mööduks veelgi meeldivamas õhkkonnas, saab Lasnamäe Linnaosa Valitsuse poolt ka väikest kehakinnitust.

Kommentaarid: