Raadiku perepäev tõi lusti ja mängu

0

Nädalavahetusel Raadiku asumis toimunud perepäeval avati kohalikele lastele uus mängu- ja spordiväljak.  Ilus ilm ja melu tõi kokku ligi sadakond last.

Ülipopulaaseks osutus 2021. aasta Eesti meistriks tulnud jalgpalliklubi Levadia mängijate Brent Lepistu ja Zakaria Beglarišvili korraldatud triblamisvõistlus uuel palliväljakul, millest võttis osa ohtralt poisse ja tüdrukuid. Rohkelt huvi oli ka legoklotsidest võimalikult täpse kaaluga maja ehitamise võistlusel ning kõik huvilised said endale kaunid näomaalingud.

„Mul on äärmiselt hea meel, et meil on selline koostööpartner nagu Raadiku Arendus OÜ, kes hoolitseb mitte ainult hoonete eest, vaid mõtleb kogu aeg ka sellele, kuidas teha elanike elu veelgi mugavamaks, turvalisemaks ja paremaks. Uus väljak annab lastele ja noortele võimaluse kodu lähedal aktiivselt ja kasulikult aega veeta,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Raadiku Arenduse esindaja Raiko Uri sõnul on nende kui haldusettevõtte jaoks oluline läbi erinevate kogukondlike ettevõtmiste elanikele lähemale jõuda ja ühist elukeskkonda parendada.

„Raadikul kasvab sadu lapsi ja noori, kellele oleme lisaks mängu- ja spordiväljakute rajamisele püüdnud leida veel põnevaid vaba aja veetmise viise. Oleme organiseerinud malevaid, toetanud kogukonna ettevõtmisi ja andnud ühe korteri püsivalt nende kasutusse noortestaabina. Loodame, et mängu- ja spordiväljak saab laste poolt sagedast kasutust ning palliplatsilt võrsuvad paljud spordihuvilised noored,“ märkis Uri.

Uuel Raadiku mängu- ja spordiväljakul on väike jalgpallipuur, ronimis- ja jõuala ning keksuala. Väljaku eesmärgiks on pakkuda kohalikele lastele kvaliteetseid mängu- ja ajaveetmisvõimalusi.

Raadiku munitsipaalkorterite elamurajooni kuulub Londonis paiknevale investeerimisfond Intermediate Capital Group (ICG), Eestis haldab maju Raadiku Arendus OÜ. Elamukompleksi kuulub üheksa maja 1215 korteriga, mis on koduks umbes 3500 Tallinna elanikule. Globaalse haardega ettevõttena on ICG jaoks oluline panustada ühiskonna hüvanguks läbi heategevusliku partnerluse, keskkonnahoidu toetavate algatuste ning igaühe võrdsete võimaluste eest seismise.

Kommentaarid: