Pae parki tuli kohviautomaat

0

Lasnamäel asuvas Pae pargis saab nüüdsest kasutada avalikku ööpäevaringselt töötavat kuumajoogikeskust. 

„Soovime, et pargi külastus mööduks võimalikult hästi ning paljudele inimestele teeb selle meeldivamaks sooja joogi soetamine. Märtsikuus tehtud ideekorje raames avaldasid mitmed inimesed soovi, et Pae pargis oleks ka kohvik. Töötame selle nimel, et tulevikus oleks pargis olemas mitte ainult kohviautomaat, vaid ka täiuslik kohvik, kus inimesed saaksid einestada ja mõnusalt aega veeta,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. 

Avalik kuumajoogikeskus on paigaldatud Pae pargis asuva korvpalliväljaku kõrvale. Automaadist saab ööpäevaringselt erinevaid kuumi jooke, mille eest tasumine toimub müntide või pangakaardiga.

Mullu detsembris Tondiloo (rahvasuus Kivila) parki asetatud kohviautomaat võeti väga hästi vastu ja nüüd saikuumajoogikeskus lisatud ka Pae parki. Lasnamäe Linnaosa Valitsus ootab pakkumisi, kuhu kohviautomaati võiks veel paigutada. Ettepanekuid võib saata meiliaadressile: lasnamae@tallinnlv.ee.

Kommentaarid: