Lasnamäe jaanituli on sel aastal alkoholivaba

0

22. juunil kell 19.00-00.00 toimub Paevälja tühermaal (Narva mnt 129a) suurejooneline Lasnamäe jaanituli. Tegemist on kogu perele mõeldud üritusega. Ürituse programm on tasuta.

„Sel aastal soovime tähistada jaanipäeva kogupere üritusega ning kutsudes üritusele ka noori ja lapsi, ei saa me propageerida ja tolereerida sellel alkoholi tarbimist. Sel korral üritusel osalevad toitlustajad alkohoolseid jooke ei müü ning palume ka külalistel üritusele koos alkoholiga mitte tulla. Loodame külastajate mõistvale suhtumisele,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Lasnamäe jaanitule peaesineja on VIA Baltika. Kontserdiga esinevad veel Tantsuansambel “Lee” ja Eduard Toman. Lõke süüdatakse kell 21.45

Ürituselt ei puudu ka maitsev toit. Lasnamäe jaanitulelt saab osta erinevaid grillroogasid, suupisteid, küpsetisi ja maiustusi ning karastusjooke. Üritusel alkoholi ei müüda.

Pere pisemate jaoks toimuvad tegevused Lasnamäe Noortekeskuse ja Lasnamäe Noortenõukogu poolt kell 19.00-21.00 ning lapsed saavad sellel ajal kasutada ka tasuta batuuti.

Paevälja tühermaale saab tulla mugavalt jalgsi või ühistranspordiga.

Kommentaarid: