Lasnamäel avatakse Eesti esimene rulluisupark

0

Lastekaitsepäeval, 1. juunil, avatakse Lasnamäel Tondiraba pargis esimene spetsiaalne rulluisupark. Rulluisupark avatakse samas kohas, kus möödunud talvel sai esmakordselt uisutada.

„Lastekaitsepäev on Lasnamäel sel aastal eriti sündmusterohke. Lisaks kell 19 toimuvale rulluisupargi avamisele saab kell 18 nautida ka Tondiraba pargi võitluskunstide väljakul Tsirkusestuudio Folie kaasaegse tsirkuse tänavaetendust „À la Folie“. Mõlema ürituse külastamine tagab osalejatele meeleoluka lastekaitsepäeva õhtu veetmise,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Rulluisupargi eestvedaja Silver Uustalu: ”Esimene hooaeg Lasnamäe uisupargis oli väga edukas. Meid külastas 17 078 inimest, sh 4 755 koolilast. Saime ka kohalikelt elanikelt väga positiivset tagasisidet. Kuna Lasnamäe uisupark on rajatud betoonile, siis tekkis meil mõte suvehooajaks rajada rulluisupark. Spetsiaalsed rulluisud ongi juba kohale jõudnud. Elame-näeme, kuidas see teenus vastu võetakse, aga väga siledal betoonil, hea muusika saatel, on omamoodi lust uisutada ja suletud territoorium tagab ka turvalisuse. Suurt tuge pargi rajamisel osutasid meile head koostööpartnerid – Lasnamäe Linnaosa Valitsus ja Kadrioru park.”

Rulluisupark avatakse 1. juunil spetsiaalse etteastega kell 19 ja esimesel päeval on avatud kuni kell 21. Lastekaitsepäeva puhul on varustuse rent lastele tasuta.

Lasnamäe Rulluisupark on avatud esialgu reedest pühapäevani selliselt, et reedeti on väljak avatud kell 15-21 ja laupäeval ning pühapäeval kell 12-21.

Rulluisupargis on uiske üle 100 paari alates numbrist 32 kuni 46. Uisutamiseks on vaja rentida rulluisupaar, mis kuni 15.-aastastele on 4 eurot ja täiskasvanutele 6 eurot.

 

Kommentaarid: