Juba järgmisel laupäeval toimub Lasnamäel Mahtra kogukonnapäev

0

4. juunil kell 10- 14 toimub Tallinna Mahtra Põhikooli territooriumil (aadressil Mahtra tänav 60) Mahtra kogukonnapäev. Toredast perepäevast on oodatud osa võtma kõik huvilised.

„Sel aastal esmakordselt Tallinna Mahtra Põhikooli eestvedamisel toimuv kogukonnapäeva üritus võimaldab ümbruskonnas elavatel inimestel lähemalt tuttavamaks saada. Üritusele võib tulla kogu perega, sest kaasahaaravaid tegevusi jagub kõigile,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Kogukonnapäeva raames toimuvad: heategevuslik Mahtra laat, loterii, erinevad töötoad, võistlused ja Mahtra kuldvillak.

Kogukonnapäeval on kohal Hambabuss, kus teostatakse tasuta hammaste tervise kontrolli lastele.  Kohale tulevad ka Mahtra kogukonna abilised – Politsei- ja Piirivalveamet ning Päästeamet.

Lasnamäe Noortekeskuse poolt toimuvad kogukonnapäeval Lasnamäe Linnaosa Valitsuse töötajate kaasabil õuemängud: puidust trips-traps-trull, Spin Ladder, Kubb ja veel muud põnevad ja kaasahaaravad tegevused. MTÜ Lasnaidee korraldab ka seiklusmängu, mille käigus saab tutvuda lähiümbrusega.

Ürituse korraldajaks on Tallinna Mahtra Põhikool. Üritust toetavad Lasnamäe Linnaosa Valitus, Hambabuss ja Raadiku Arendus.

Kommentaarid: