Lasnamäe hoovidest võetakse maha vanad metallkonstruktsioonid

0

Tänavu võetakse Lasnamäe linnaosas taas maha arvukalt amortiseerunud mänguväljakute ja muid elemente. Praegu saab pakkuda objekte, mida tuleks demonteerida.

„Meie linnaossa paigaldatakse iga-aastaselt palju uusi mänguväljakuid, kuid mõnedes hoovides on jätkuvalt alles vanadmänguväljaku elemendid, mis on roostes ja lastele ohtlikud. Soovime need demonteerida, kuid selleks palume inimestel nende asukohtadest meile teada anda,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. 

Demonteeritakse ja utiliseeritakse ajale jalgu jäänud ning ohtlikuks muutunud mänguväljakute elemente, samuti vanu turnimispuid, kuivatusreste jms. Oma soovist mõni roostes ja ohtlik objekt maha võtta, võib teada anda Lasnamäe linnaosavalitsuse esindajale, edastades selle asukoha ja foto 4. aprilliks aadressile danel.suurtamm@tallinnlv.ee.   

Täpne objektide valik sõltub laekunud ettepanekute arvust. Demonteerimistööd toimuvad selle aasta jooksul. Enne tööde algust lepitakse maaomanikuga, enamikel juhtudel korteriühistuga, kokku vanade metallkonstruktsioonide demonteerimise korralduses. Tööde eest tasub Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet.

Kommentaarid: