Lasnamäel alustati kevadiste koristustöödega

0

Lasnamäel jätkub juba eelmisel nädalal alanud suurejooneline kevadkoristus.  Esmajärjekorras tegeletakse kõnniteede koristusega. Kevadised koristustööd kestavad hiljemalt aprilli lõpuni. 

„Erakordselt lumerohket talve saatsid ka pidevalt vahetuvad pluss- ja miinuskraadid ning seepärast panime libedusega võitlemiseks kõnniteedele ohtralt graniitkillustikku. Selleks, et linnaosa oleks puhas, alustasime juba kevadkoristusega ning eriti suurt rõhku paneme kõnniteede ja rohealade koristamisele, et inimesed saaks mugavalt jalutada ja ilusat ilma nautida,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko.   

Koristustööd toimuvad üle terve linnaosa. Esimesteks objektideks olid Lasnamäe puiesteed (Lindakivi pst, Saarepiiga pst ja Saaremaa pst) ning Pae promenaad. Selle nädala lõpus ja järgmise nädala alguses on kavas koristada graniitkillustikku Pae pargi kõnniteedelt. 

Lisaks kõnniteede ja tänavate puhastamisele jätkuvad ka linnaosa haljasalade ja mänguväljakute heakorra- ja koristustööd sinna talve jooksul kogunenud prahist.  Kevadkoristuse käigus on Lasnamäe kõnniteedelt juba koristatud 34 tonni graniitsõelmeid. Koristustöid viib läbi linnaosa lepingupartner Krausberg Eesti OÜ ning need on plaanis lõpetada aprilli lõpuks.

Kommentaarid: